Voorwaarden Doodle @ Home

Voorwaarden

  • Indien je hebt besloten deel te nemen aan een workshop en je hebt ingeschreven, is dit bindend. Dit betekent dat je na het inplannen van de workshop (en eventueel aanschaffen van een pakket of artikelen uit een pakket) verplicht bent tot betaling.
  • Je dient het bedrag binnen de genoemde termijn over te maken. Omdat er tijd voor u is gereserveerd en wij op deze korte termijn geen andere afspraken meer in kunnen plannen, wordt er bij annulering tot 48 uur van te voren de helft van het betaalde bedrag van de workshop in rekening gebracht. Bij annuleren binnen 48 uur is er helaas geen restitutie mogelijk. Voor de aangeschafte artikelen uit het pakket is tevens na betaling geen restitutie meer mogelijk. Betaalde pakketten worden, na betaling van de verzendkosten, verzonden naar het door jou opgegeven adres.
  • Doodle@home is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan aan jouw dier of je materiaal tijdens de workshop. Eventuele dierenartskosten of reparatiekosten zijn voor je eigen rekening.
  • Je bent aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door jouw toedoen (of toedoen van jouw hond) in de salon of het gebruik van het materiaal. Wij adviseren je om, indien je deze niet hebt, een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
  • Indien je geen pakket via ons aanschaft, ben je zelf verantwoordelijk voor het meebrengen van het juiste materiaal. Wij kunnen je helaas geen gebruik laten maken van ons eigen materiaal.
  • Het maken van beeldmateriaal middels video tijdens de workshop is niet toegestaan. Foto’s mogen alleen gemaakt worden met toestemming en mogen ook niet zonder toestemming gedeeld worden op social media.
  • Doodle@Home doet haar uiterste best je de basis van het knippen/trimmen bij te brengen. Het trimmen blijft echter een vak waar vele uren oefening in zitten. Je zal daarom thuis te allen tijde eerst goed moeten en blijven oefenen na de workshop om dit te leren. Doodle@Home is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor tegenvallende resultaten.

Klitten of vilt bij workshop vachtverzorging

Indien de hond vervilt is of te veel klitten heeft, kan de workshop geen doorgang vinden en zal er een nieuwe datum ingepland moeten worden. Dit kost je, naast de reeds aanbetaalde helft van de workshop, de gebruikelijke prijs voor een reguliere trimbeurt afhankelijk van de grootte van de hond en de staat van de vacht.

Het betaalde bedrag voor de workshop wordt niet gerestitueerd maar blijft staan tot de volgende workshop. Het is dan helaas niet mogelijk dan bij de trimbeurt aanwezig te blijven, aangezien de trimster haar volledige concentratie nodig zal hebben voor het veilig verwijderen van de viltlaag of ernstige klitvorming van je hond. Indien je besluit de hond niet te laten trimmen betaal je 100% annuleringskosten.

Klitten of vilt bij workshop knippen

Deze workshop is uitsluitend te boeken na het volgen van de workshop vachtverzorging. Indien de hond vervilt is of te veel klitten heeft kan de workshop geen doorgang vinden. Het betaalde bedrag voor de workshop wordt niet gerestitueerd. De helft van het betaalde bedrag voor de workshop blijft staan tot de volgende workshop. Indien je besluit de hond te laten trimmen door de betreffende trimster kost je dit, naast de reeds aanbetaalde helft van de workshop, de gebruikelijke prijs voor een reguliere trimbeurt afhankelijk van de grootte van de hond en de staat van de vacht.

Het is helaas niet mogelijk bij de trimbeurt aanwezig te blijven, aangezien de trimster haar volledige concentratie nodig zal hebben voor het veilig verwijderen van de viltlaag of ernstige klitvorming van je hond. Indien je besluit de hond mee te nemen zonder te laten trimmen heb je geen recht op restitutie en wordt het reeds betaalde bedrag voor de workshop gezien als betaling van de 100% annuleringskosten.

Overige voorwaarden

  • Je volgt de workshop met de intentie de vachtverzorging en/of het trimmen te leren met als doel enkel je eigen hond te kunnen onderhouden. Daarmee stem je in dat je jezelf na het volgen van de workshops niet tot trimster/trimmer zult benoemen.
  • Wij vragen je het geleerde alleen bij je eigen hond(en) toe te passen en niet bij de hond van de buurvrouw/kennis etc. Bedenk je dat je met levende dieren die niet altijd stil staan en scherp materiaal werkt. Gaat er onverhoopt iets mis, dan ben jij verantwoordelijk en aansprakelijk.