Jack’s Trimsalon in Ouderkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

Annelies Honkoop-van Ommen

Mijn naam is Annelies Honkoop-van Ommen. Getrouwd, moeder van een zoon en 3 hondenkinderen: Poedels Pip en Cooper en Spaniel Frenkie.

Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaar van Jack’s Trimsalon. De salon is gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel, gemeente Krimpenerwaard. In de salon trim ik bijna alle voorkomende honden(-rassen), waarvan de doodle een grote vertegenwoordiger is. Wees gerust, ondanks dat ik zelf poedels heb, weet ik hoe de vacht van een doodle onderhouden moet worden. En hoe ze er niet uit horen te zien.

Onderwijs
Sinds 2007 ben ik gediplomeerd docente en sta ik voor de klas. Gestart op het MBO en intussen geef ik alleen nog les aan het volwassenonderwijs (in Barneveld). Ik doceer aan de honden- en kattentrimopleidingen. Door mijn achtergrond weet ik als geen ander hoe ik op de juiste wijze, passend bij het baasje en de hond, een instructie moet geven en op een juiste manier de benodigde vaardigheden aan te leren.

De salon
Recent is de salon uitgebreid, waardoor een mooie trainingslocatie is gecreëerd.

Wedstrijden
Sinds 2020 ben ik actief lid van het Nederlands trimteam, Groom Team The Netherlands. In 2022 heb ik deelgenomen aan mijn eerste WK met de Engelse Cocker Spaniel.

 

 

Natascha Da Vince Doodle @ Home

06 17 71 80 75

Annelies Honkoop-Van Ommen

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres