Susans Hondentrimsalon in Oosterhout, Gelderland 

Susan Zeestraten

Mijn naam is Susan Zeestraten, al sinds 1990 trotse eigenaresse van Susans Hondentrimsalon. Het juiste adres voor vakkundig en professionele vachtverzorging voor uw hond.

Samen met mijn man en twee kinderen hebben we ook een Portugese Waterhond en 2 Schnauzers. Op onze site kunt u meer lezen over dit leuke ras waar we mee showen en af en toe een nestje mee fokken.
Susans Hondentrimsalon is gevestigd in Oosterhout, Gelderland (tussen Nijmegen en Arnhem). Klanten komen zowel uit binnen- en buitenland. Ik trim al ruim 35 jaar nog iedere hond met veel plezier.


Wij werken volgens rasstandaard maar ook wat passend is bij de vacht van uw hond. In overleg met de klant bepalen we het model van uw hond. Er wordt altijd rekening gehouden met de leefomstandigheden van uw trouwe viervoeter.


In 1991 heb ik voor het eerst meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Hondentrimmen. Het was een grote verrassing dat Max er het mooiste bijliep. Daarna heb ik vele keren mee gedaan aan nationale en internationale trimwedstrijden en met groot succes. Al jaren trim ik op hoog niveau en zit voor het 11e jaar in het Nederlands Groomteam dat Nederland vertegenwoordigt op de wereldkampioenschappen. De hondentrimwedstrijden zijn nog steeds mijn grootste hobby en passie.


Wij trimmen ook regelmatig honden voor show en clubmatch.
In onze salon komt een diversiteit aan rassen, waaronder ook veel doodles. Vanwege de klantenstop bij veel salons is het fijn om de doodle-eigenaren zelf het mooie vak aan te leren en zelf aan de slag te gaan samen met uw hond.


We hopen u snel te zien in onze salon.

Natascha Da Vince Doodle @ Home

06 38 77 05 55

Susan Zeestraten

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres