Hondentrimsalon Natasja in Oud Gastel, Noord-Brabant

Natasja Timmermans

Ik ben Natasja, moeder van twee grote kinderen en in het bezit van een Portugese waterhond, een Amerikaanse Cocker Spaniel en een Engelse Cocker Spaniel. Honden spelen een hele grote rol in mijn leven. Naast de trimsalon ben ik ook heel actief in het deelnemen aan trimwedstrijden, shows en het trainen van mijn honden.

 In 2000 heb ik mijn vakdiploma gehaald en ben ik mijn eigen salon begonnen. Inmiddels is mijn salon uitgegroeid tot een bedrijf waar we alles aanbieden op het gebied van vachtverzorging. Mijn dochter werkt sinds kort ook fulltime in de salon. Wij zijn allebei wat je noemt vakidioten. Naast een hondentrimsalon, bieden we ook workshops aan zowel professionele trimsters als eigenaren. Ook hebben we een winkel waar voeding- en verzorgingsproducten verkrijgbaar zijn.

Natascha Da Vince Doodle @ Home
Natascha Da Vince Doodle @ Home 2

Wedstrijden

Regelmatig doe ik mee aan internationale trimkampioenschappen en ik ben lid van het Nederlandse Trimteam. Wij vertegenwoordigen Nederland op de tweejaarlijkse Wereldkampioenschappen.

Ik show en fok Engelse Cocker Spaniels. In het verleden heb ik dit ook met Portugese waterhonden gedaan. Toen de eerste Doodles mijn salon bezochten zag ik veel gelijkenis met de vachten van de Portugese Waterhond. Ik heb me verdiept in de verschillende Doodles en kan inmiddels wel zeggen dat ook zij tot mijn specialisme behoren.

Ik vind het leuk om mensen te leren hoe zij hun geliefde viervoeter zo goed mogelijk kunnen verzorgen. Het schept een band tussen eigenaar en hond. Ik heb veel kennis van materialen en producten. Ook hierin geef ik graag advies.

06 25 52 41 65

Natasja Timmermans

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres