Locaties workshops

Alle workshops via Doodle@Home worden gegeven door ABHB erkend gediplomeerde trimsters. De salons in ons exclusieve netwerk bevinden zich verspreid door het hele land.

Wil je een workshop inplannen, producten bestellen of meer informatie opvragen? Kijk dan welke locatie voor jou het gunstigst is.

Wanneer je doorklikt, kom je op de contactpagina van de betreffende salon.

Hardenberg, Overijssel

 Rody Vossebelt- Franschman

Trimsalon Beautyfur

Hardenberg, Overijssel

Jessica Kremer-Frijling

Trimsalon Doggy Style

Lisse, Zuid-Holland

Natascha Hoefsloot

Hondentrimsalon Da Vince

Soest, Utrecht

 Yvette van Alten-van der Veen

Hondenkapsalon Jimay

Norg, Drenthe

Carla Janssen

Trimsalon Caja

Amstenrade, Limburg

Nicole Arts

Trimsalon Hond & Hip

Ouderkerk a/d IJssel, Zuid-Holland

Annelies Honkoop-Van Ommen

Jack’s Trimsalon

Oud Gastel, Noord-Brabant

Natasja Timmermans

Hondentrimsalon Natasja

Oosterhout, Gelderland

Susan Zeestraten

Susans Hondentrimsalon

Alle salons die aangesloten zijn bij Doodle@Home,

zijn lid van de ABHB en hebben een erkend diploma

Bezig zijn met dieren is een creatief beroep, een redelijk lage investering én je deelt je eigen tijd in. Zo wordt er vaak over dit vak gedacht. En dat klopt ook, maar niet helemaal.

Het ‘bezig zijn met dieren’ is veelomvattend en daadwerkelijk een grote verantwoordelijkheid. Je hebt namelijk de zorg voor andermans dier gedurende enige uren. Niet alleen kennis van vachtverzorging, maar ook van gedrag en ziekte is een absolute must.

De ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB verstaan hun vak, zijn altijd gediplomeerd en ingeschreven bij de KvK. En het diploma moet zijn behaald aan een door de ABHB erkend opleidingsinstituut. De ABHB zet zich in voor de belangen van de ABHB leden en zorgen dat de professionaliteit van de aangesloten trimmers blijft gewaarborgd.

Het spreekt daarom voor zich dat alle trimsters die deelnemen aan Doodle@Home lid zijn van de ABHB en daarmee dus bewezen in het bezit van een professioneel, erkend diploma zijn.