Trimsalon BeautyFur in Hardenberg, Overijssel

Rody Vossebelt

Mijn naam is Rody Vossebelt. Ik ben geboren in augustus 1978 in Enschede en woon samen met mijn man en vier kinderen, labradoodle Duco en koningspoedel Kay in Hardenberg, Overijssel.

Na het behalen van mijn trimdiploma via het HKI ben ik in 2018 officieel gestart met Trimsalon BeautyFur. Voordat ik moeder werd en een tijd fulltime voor de kinderen heb gezorgd, werkte ik in de zorg. Maar al van kleins af aan zat de liefde voor dieren in mijn bloed. Omdat ons gezin inmiddels uitgebreid was met labradoodle Duco, was mijn interesse in de vachtverzorging gewekt.

Natascha Da Vince Doodle @ Home
Natascha Da Vince Doodle @ Home 2

Met veel enthousiasme en plezier begon ik aan de trimopleiding en ik heb nog geen dag spijt van die stap. Ik geniet ontzettend van mijn werk met de honden. En omdat ik iedereen het plezier gun om ook met zijn eigen hond(en) bezig te zijn, wil ik mij graag inzetten om geïnteresseerde baasjes te helpen bij de vachtverzorging van hun dier.

Ook vind ik het belangrijk dat baasjes, die vaak letterlijk met hun handen in het (honden)haar zitten, door de vele vaak tegenstrijdige informatie o.a. op sociale media, de juiste informatie ontvangen om hun geliefde viervoeter zo goed mogelijk te verzorgen. Daarom ben ik heel blij dat ik hier via  Doodle @ Home een bijdrage aan mag leveren en ik hoop nog veel Doodle-baasjes op weg te mogen helpen. 

06 45 87 35 54

Rody Vossebelt

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres