Trimsalon Caja in Norg, Drenthe

Carla Janssen

Hallo, ik ben Carla Janssen. In 2003 begon ik op mijn zeventiende, tijdens mijn opleiding Dierverzorging, aan de opleiding voor het Hondentoiletteerbedrijf bij het HKI, om mij meer te richten op de vachtverzorging.

In 2006 rondde ik ook mijn Paraveterinair Dierenartsassistent nog af. Sinds 2005 run ik mijn eigen salon: Trimsalon Caja in het pittoreske Norg. Van 2005 tot 2016 heb ik met veel plezier bij het Diergeneeskundig Centrum Paterswoldseweg gewerkt, maar dit kon ik helaas niet meer combineren met de trimsalon en het fokken.

De liefde voor dieren is met de paplepel ingegoten op de paardenboerderij waar ik opgroeide met vele diersoorten. Vanuit huis fokten we al met dieren en sinds 2013 is mijn nieuwe passie de Mini Australian Labradoodle geboren. Onder de naam Awesome Doodles bereiden we onze pups voor op hun nieuwe families. We hebben ook nog een middenslagpoedel Milla die wordt ingezet als oefen- en gezelschapshond. Met deze honden neem ik deel aan trimwedstrijden en worden er af en toe een paar nestjes verwacht.

Sinds 2014 ben ik ook docent bij de Trimacademie en geef ik zowel theorie- als praktijkles in mijn salon. Daarnaast geef ik demonstraties op vakbeurzen met voornamelijk onze specialisatie de Labradoodle. Ook worden er workshops aan collega’s gegeven op vele vlakken. Om mijn kwaliteiten te meten doe ik sinds 2014 regelmatig mee aan trimwedstrijden, en niet zonder succes.

Natascha Da Vince Doodle @ Home

0592 299 905

Carla Janssen

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres

Natascha Da Vince Doodle @ Home 2