Trimsalon Hond & hip, Limburg

Nicole Arts

Ik ben Nicole en ik woon samen met mijn partner, onze kinderen en 3 labradoodles samen in het mooie Oirsbeek in Zuid-Limburg.
Na mijn HBO opleiding tot economiedocent te hebben afgerond werd me een ding duidelijk. Het onderwijs ging het echt niet worden. Na wat omzwervingen ben ik in de automotive terecht gekomen waar ik 20 jaar heb doorgebracht. De laatste jaren in deze branche had ik steeds vaker het gevoel dat ik dit niet de rest van mijn leven zou gaan doen. Maar wat wilde ik dan wel?

 

Na de komst van onze tweede labradoodle heb ik een workshop “trim je eigen doodle” gevolgd. Wat vond ik dat leuk en rustgevend. Bezig zijn met de honden en ze “mooi” maken. De beslissing was dan ook redelijk snel gemaakt en in 2018 ben ik begonnen met de trimopleiding. Inmiddels ben ik gediplomeerd trimster met een grote eigen trimsalon in Amstenrade.

 

Natascha Da Vince Doodle @ Home
Natascha Da Vince Doodle @ Home 2

Omdat ik natuurlijk een liefde voor labradoodles heb, heb ik me tijdens de trimopleiding al verdiept in de vachtverzorging van specifiek de labradoodle. Ik heb workshops en trainingen gevolgd en ongeveer 80% van mijn klantenbestand bestaat uit labradoodles of andere doodle-mixen.

Inmiddels ben ik ook docent aan de trimopleiding waar ik ook de opleiding heb gevolgd en breng ik mijn kennis en enthousiasme voor dit prachtige beroep over op startende trimmers. Ik denk dat het overdragen van mijn kennis een van mijn sterke punten is en kijk er dan ook naar uit om de kennis die ik heb van het verzorgen en knippen van de labradoodle op enthousiaste baasjes over te brengen.

06 18 24 85 58

Nicole Arts

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres