Hondentrimsalon Da Vince in Lisse, Zuid-Holland

Natascha Hoefsloot

Mijn naam is Natascha. Samen met mijn man, 2 kinderen, Labradoodle Vince en onze 2 katten woon ik in Lisse.

Na een HBO-opleiding te hebben afgerond gericht op de autobranche kwam ik er na een aantal jaren achter dat daar mijn hart niet lag.

Maar waar dan wel? Ik wist even niet meer welke weg in te slaan en ben uiteindelijk tijdelijk iets gaan doen waarvan ik zeker wist dat daar blij van werd. Ik ben gaan werken als vrijwilliger in het dierenasiel van Noordwijk. Op dieren kon ik altijd terugvallen en daar voel ik me al mijn leven lang bij op mijn gemak. En zij bij mij. Vandaar die keuze.

In het asiel kwamen natuurlijk vaak verwaarloosde dieren binnen die vachtverzorging nodig hadden. Zodoende ben ik me in de trimwereld gaan verdiepen. Ik ben in 2004 de opleiding gaan volgen aan het HKI in Bunnik, die ik met succes heb afgerond. Ik heb veel ervaring op kunnen doen bij verschillende grote salons en in 2018 heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te gaan starten.

Na de komst van onze eigen lieve Labradoodle ben ik me meer en meer gaan richten op deze vachtsoorten en heb een aantal specialisatiecursussen gevolgd. Langere tijd ben ik een aantal dagen in de week mee gaan draaien in een salon waar veel doodles kwamen. Inmiddels bestaat mijn klantenbestand voor zo’n 90% uit doodles. Zodoende kan ik me inmiddels wel specialist noemen op dit gebied. Ook andere rassen trim ik met veel plezier en ben daar uiteraard allround voor opgeleid.

Halverwege 2020 heb ik mijn nieuwe salon betrokken. Dit pand is helemaal naar mijn wensen verbouwd, zodat alles aanwezig is om de dieren op een prettige, hygiënische manier te kunnen behandelen.

Natascha Da Vince Doodle @ Home
Natascha Da Vince Doodle @ Home 2

Hondentrimsalon Da Vince

Hondentrimsalon Da Vince is een kleinschalige hondentrimsalon in Lisse waar uw hond 1 op 1 aandacht en begeleiding krijgt. Ik werk alleen en laat de hond vrij rondlopen. Service is het sleutelwoord in mijn salon.

Samen met u maken we een plan van aanpak om te komen tot een gezamenlijk doel: een getrimde hond naar uw wensen.

Ik besteed veel tijd en aandacht aan het bijbrengen van de vachtverzorging zodat u thuis ook op de juiste manier aan de slag kunt gaan met het onderhouden van uw hond. Dit is belangrijk omdat ik me op deze manier, wanneer u uw hond brengt voor een trimbeurt, volledig kan richten op het in model brengen van uw hond.

De hoogste kwaliteit is mijn uitgangspunt. Daarom werk ik alleen met de allerbeste producten.  Het welzijn van de hond gaat bij mij boven alles en u krijgt van mij altijd een open en eerlijk advies.

06 22 69 29 73

Natascha Hoefsloot

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres