Trimsalon De Boomgaard in Tinte, Zuid-Holland

Lienke Luthart

Ik ben Lienke Luthart en woonachtig in Vierpolders, Zuid-Holland. Samen met mijn drie Grote Poedels en één Toypoedel. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd allround hondentrimster en gespecialiseerd in knip- en effileervachten. Hier ligt mijn hart en dit doe ik dan ook vol passie en overgave. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in en fokker van het prachtige ras de Poedel. In de weekenden ben ik vaak op pad voor trimwedstrijden en/of hondenshows. Door wedstrijden te doen hou ik mezelf up-to-date, blijf ik mezelf uitdagen om steeds beter te worden.

Na een aantal keer succes te hebben gehad in Nederland, ging het kriebelen om verder te kijken en ben ik sinds 2015 ook internationaal gaan deelnemen aan trimwedstrijden. En niet zonder succes. In totaal behaalde ik (tot nu toe) 2 keer BEST IN SHOW (Italië en Nederland), een keer Best International overall (Ierland), negen keer goud, elf keer zilver en een keer brons.

Natascha Da Vince Doodle @ Home
Natascha Da Vince Doodle @ Home 2

Zelf heb ik – zoals je hebt kunnen lezen – Poedels. Maar geen vrees, daardoor weet ik als geen ander hoe je juist niet je Doodle moet knippen.

In mijn trimsalon komen tegenwoordig heel veel Doodles en durf ik oprecht te zeggen dat ik veel ervaring heb met Doodles. Zowel groot, middenslag als klein. Allemaal net zo leuk en lief. Allemaal soms weer net even anders geknipt. Dit is mede afhankelijk van de wensen van de baas en de mogelijkheden van de vacht van de hond. Wil je dit graag zelf leren dan zie ik je graag tijdens een 1-op-1 workshop. Leer hoe je thuis je eigen Doodle kan verzorgen en trimmen.

Samen gaan we stap voor stap aan de slag met Doodle @ Home!

06 52 40 39 90

Lienke Luthart

Wil je een workshop inplannen, meer informatie opvragen of producten bestellen? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Adres